Liderii PSD se intrunesc miercuri, de la ora 16, in cadrul sedintei Comitetul Executiv National pentru a decide ce nominalizare vor face pentru functia de prim-ministru si ce pozitie va adopta partidul dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh.

Liviu Dragnea a anuntat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca pana miercuri seara, cel tarziu joi, va lua o decizie ca urmare a respingerii de catre presedintele Iohannis a nominalizarii lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier. Presedintele PSD a sustinut ca vrea sa "cumpaneasca foarte bine" pentru ca nu este o decizie usoara, conform News.ro.

"Impreuna cu colegii mei am analizat in ultimele ore care ar fi resorturile care ar fi putut sta in spatele acestei decizii a presedintelui. Nu am reusit sa gasim niciun motiv constitutional si nici alt motiv care sa tina de alte elemente si parerea noastra este ca, de fapt, acest om vrea sa declanseze o criza politica in Romania", a precizat Liviu Dragnea. Acesta a sustinut ca, dupa ce s-a consultat cu colegii sai, a decis ca va lua o decizie miercuri, cel mai tarziu joi.

"Maine (miercuri n.r.), cel mai tarziu joi, o sa trebuiasca sa luam o decizie. Vreau sa cumpanesc foarte bine, dar nu intre interesele personale si de grup, ci intre ce e bine si rau pentru romani. Nu va fi o decizie usoara", a subliniat presedintele social-democratilor. De asemenea, surse politice au declarat pentru News.ro, ca liderii PSD iau in calcul o noua varianta de premier, acestia urmand sa decida ce nominalizare vor face si ce strategie vor adopta in perioada urmatoare.

Sursa foto: Junial | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri