Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, a confirmat pe pagina sa de Facebook ca nu se va alatura Uniunii Salvati Romania, cosiderand ca intrarea sa in partid ar duce la dezbinare.

„Vreau sa confirm ca decizia mea este sa nu fac pasul spre Uniunea Salvati Romania. De altfel, este o concluzie la care am ajuns inca inainte de a aparea toate speculatiile, inainte de infiintarea acelei comisii de negociere in USR, de pozitiile si de reactiile din ultimele zile. Este o decizie pe care am luat-o dupa primele discutii avute cu Nicusor Dan, pe care i-am si comunicat-o acum mai bine de o saptamana, cand mi-a prezentat opinia sa clara in calitate de presedinte al partidului”, a scris Dacian Ciolos pe reteaua de socializare.

Acesta a mai spus ca a discutat cu presedintele USR cu deschidere si cu focus pe ce se poate construi si ca nu ar vrea sa dea pe cineva la o parte, sa vina la o masa deja asezata sau sa culeaga roadele muncii altora.

„Pentru mine este limpede ca intrarea mea in partid in acest moment ar duce la dezbinare, un lucru pe care nu-l doresc. Am convingerea ca, in masura in care actiunile noastre au la baza aceleasi valori morale si dorinta de a pune umarul la transformarea Romaniei in mai bine, este foarte probabil ca drumurile noastre sa se reintalneasca”, a mai scris fostul premier.

Postarea vine dupa ce, in urma cu cateva ore, Dacian Ciolos cerea Uniunii Salvati Romania sa nu mai foloseasca numele sau si spune ca nu s-a pus niciodata problema unei negocieri pentru a deveni membru al USR.

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri, ca i-a trimis o invitatie oficiala lui Dacian Ciolos sa intre in Uniunea Salvati Romania si a primit raspunsul ca solicitarea va fi analizata. "A fost transmisa (invitatia – n.r.) marti, acum opt zile. Am primit raspunsul ca va fi analizata. Oricine poate sa intre in orice moment in USR daca indeplineste conditiile de admisibilitate”, a precizat Nicusor Dan.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri