Presedintele Klaus Iohannis a mers, luni, la Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Universitatii ”Transilvania” din Brasov. Seful statului a fost intampinat de un robot, care i-a urat bun venit.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni la pranz, la Brasov, la Institutul de Cercetare si Dezvoltare a Universitatii ”Transilvania”. Acolo a fost intampinat de un robot creat de cercetatorii brasoveni, care i-a urat: ”Bine ati venit la Universitatea Transilvania”, scrie News.ro.

Klaus Iohannis a stat de vorba cu cercetatorii, apoi a mers sa viziteze laboratorul de robotica de la Institutul de Cercetare si Dezvoltare, pe cel pentru producerea energiilor alternative si pe cel de inventii in domeniul hi-tech.

Tot luni, Iohannis va merge la Aula Universitatii Transilvania, unde va avea o intalnire cu cercetatori, studenti si profesori, dar si cu reprezentanti ai mediului de afaceri brasovean.

Ulterior, seful statului va vizita Spitalul privat ”Sf Constantin”, care a primit numeroase distinctii pentru modul in care a reusit sa reduca infectiile nosocomiale. Apoi, Iohannis va merge la Facultatea de Silvicultura din Brasov, unde va planta puietul cu numarul doua milioane, in cadrul poiectului ”Plant for the planet”

Vizita lui Klaus Iohannis in judetul Brasov se va incheia la Rasnov, unde va merge la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarna, un proiect unic in Romania. Aici, el va putea asista si la un antrenament al saritorilor romani.

Sursa foto: Agerpres / Alex Micsik

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri