Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminica, la Parlament, ca mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, ceea ce ar insemna ca, in lipsa voturilor de la parlamentarii opozitiei, seful Guvernului nu va putea fi demis.

”Mai mult de 14 (parlamentari - n. r.). Atat conteaza”, a declarat Victor Ponta intrebat cati parlamentari PSD a reusit sa convinga sa nu voteze motiunea de cenzura, potrivit News.ro. ”Eu cred ca niciun pesedist adevarat n-o sa cheme alte partide sa-i rezolve problemele interne”, a spus el ca reactie la declaratia presedintelui executiv al PSD, Nicolae Badalau, conform caruia social-democratii vor racola parlamentari de la toate partidele pentru a sustine motiunea de cenzura.

In ceea ce priveste o eventuala curiozitate a deputatilor PSD in privinta informatiilor vehiculate conform carora Ponta ar fi un ”om al sistemului”, acesta a raspuns ca ”nu cred nici ei (social-democratii - n. r.) prostiile astea”. ”E un propagandist la PSD, un consilier al domnului Dragnea, care cred ca a ramas in 1989 cu agenturili straine, stiti?”, a mai spus el. Intrebat ce l-a deranjat pe Liviu Dragnea, fostul lider al PSD a spus ca ”faptul ca nu mai are puterea”.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri