Liviu Dragnea a transmis ca proiectul de modificare a legilor justitiei, initiat de ministrul Tudorel Toader, va fi adoptat in Parlament, cu sau fara avizul de la Comisia de la Venetia cu privire la modalitatea de numire a procurorilor-sefi.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spera ca proiectul de modificare a legilor justitiei sa fie adoptate in aceasta sesiune parlamentara.

'Noi vrem ca in aceasta sesiune aceste legi sa fie adoptate, cu precizarea ca am vazut discutii astazi despre solicitarea de aviz de la Comisia de la Venetia pentru aceasta procedura. Pentru mine, nu mi se pare important. Noi ducem legile la capat la adoptare. Ce spune Comisia de la Venetia, ca spune in decembrie, ca spune in ianuarie, putem sa facem dupa aia o completare la lege, dar nu stam cu toate legile justitiei asteptate pana cand ne spune Comisia de la Venetia ca trebuie sa numeasca X sau Y', a declarat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Cristina Tarcea, sefa ICCJ, a cerut, joi, Parlamentului sa trimita proiectul de modificare a legilor justitiei inapoi la Ministerul Justitiei. Aceasta sustine ca legile lui Tudose nu au beneficiat de transparenta si au incalcat dispozitiile legale care reglementeaza mecanismul de elaborare si adoptare a actelor normative.

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri