Premierul Mihai Tudose a declarat ca este dreptul civic al celor care doresc sa participe la protestele organizate impotriva guvernului, in timp ce presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, Liviu Dragnea, considera ca "protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal".

Intrebat la iesirea de la congresul Tinerilor Social Democrati (TSD) de la Romexpo cum comenteaza faptul ca duminica au loc noi proteste, Mihai Tudose a spus: "E dreptul lor civic". Un nou protest este asteptat duminica seara in Piata Victoriei, precum si la sediul PSD, potrivit Agerpres.

Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera, la randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

Intrebat ce mesaj are pentru cei care protesteaza duminica seara, Dragnea a spus: "Am auzit si eu asta. In ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal noi ne urmarim programul de guvernare care a fost sustinut de milioane de romani. Este si vorba de un pachet de masuri care ajuta si cresterea veniturilor la bugetul de stat, care asigura si stabilitatea fondului de pensii, care simplifica procedurile pentru firma si care in unele situatii chiar mareste salariile nete pentru salariati, iar firmele nu platesc mai mult. Din punctul meu de vedere cred ca nu au toate informatiile".

Liderul PSD a mentionat ca nu a existat niciun fel de ezitare in privinta masurilor fiscale, la care a lucrat in toata aceasta perioada impreuna cu premierul Mihai Tudose.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri