Curtea Constitutionala a Romaniei a decis in unanimitate ca nu exista conflict intre Guvern si DNA, in cazul anchetei Belina, contrazicand astfel pe Calin Popescu Tariceanu si “lovind” in Liviu Dragnea.

CCR a respis joi cererea presedintelui Senatului, constatand ca nu exista niciun conflict juridic intre Guvern si Directia Nationala Anticoruptie, ca urmare a cercetarii privind legalitatea hotararilor Executivului, prin care parti din insula Belina si bratul Pavel au trecut in proprietatea statului, in cea a ajudetului Teleorman.

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a subliniat ca votul a fost unul UNANIM.

Tudorel Toader, Ministrul Justitiei, a declarat anterior ca DNA NU poate ancheta hotararile Guvernului in cazul Belina. Acesta a fost, deci, contrazis de Curtea Constitutionala. Este doar una dintre multiplele balbe ale actualului Guvern, acuzat din toate partile de coruptie si subminarea economiei statului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri