"Doamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea, decizia ilegala de a organiza un targ in Piata Victoriei este una ticaloasa si vreau sa cred ca ticalosia nu este principala dumneavoastra coordonata in modul de a va exercita mandatul de Primar General. Anulati imediat decizia evident ilegala si lasati cetatenii sa se manifeste, daca vor dori sa faca acest lucru, intr-un spatiu care anul acesta a devenit un loc obisnuit al protestelor pasnice", a scris Traian Basescu pe Facebook, potrivit Agerpres.

O parte dintre protestatarii aflati in Piata Victoriei au intrat in conflict sambata cu angajatii Primariei Capitalei care amenajeaza targul de sarbatori, au impins gardurile de protectie si au incercat sa intre pe partea carosabila.

Primaria Capitalei va organiza, in Piata Victoriei, in perioada 5-17 decembrie, evenimentul cultural dedicat copiilor "Targ de sarbatori - Festival de colinde si obiceiuri de iarna", urmand ca pe 31 decembrie, in acelasi loc, sa se desfasoare concertul de Revelion.

Sursa foto: Agerpres