Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, doreste sa redenumeasca Piata Victoriei in Piata Regele Mihai, “omitand” ca la cateva sute de metri de acest loc DEJA exista o alta piata cu aceasta denumire, inclusiv o statuie cu recent decedatul rege.

Gabriela Firea a scris, rapid, pe Facebook: „Dat fiind faptul ca viata Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, si ca toata viata a militat fara ostenire pentru unitatea romanilor, voi propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa-i poarte numele”.

Pe langa partea pragmatica, faptul ca mai exista o piata cu aceasta denumire, nu la mare distanta, a reboteza RAPID, fara o analiza de durata, o piata simbolica (Razboiul de Independenta 1877-1878), ar putea reprezenta INCA o greseala a primarului care a promis multe, dar a realizat, practic, extrem de putine.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri