PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regele a Romaniei, a afirmat duminica liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Congresul Organizatiei Femeilor, facand referire la comemorarile altor persoane care nu si-au iubit si respectat regele: "Sa nu creada ca insala oamenii. Un comunist tot un comunist ramane", scrie Agerpres.

"M-am abtinut sa scot un cuvant, desi am fost revoltat cand am vazut diferitele comemorari la catafalcul Majestatii Sale, oameni care nu numai ca nu l-au iubit, asa cum l-am iubit eu, nu numai ca nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lasat nici macar sa vina in tara, ce sa mai vorbim de sustinerea pentru revenirea pe tron. Din pacate, le spun un urmatorul lucru: sa nu creada ca inseala oamenii, sa nu creada ca lacrimile lor de crocodil pot sa pacaleasca vreun om care a tinut la Majestatea Sa. Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca el sa se flendureasca printre capete incoronate sau sa verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente.

Ludovic Orban a adaugat ca PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regale a Romaniei. "Primul pas facut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al Romaniei, primul pas pe taram romanesc l-a facut cu I.C. Bratianu si, de atunci, a existat o istorie in care parteneriatul dintre PNL si monarhia romanesca au dus Romania spre Europa, spre modernizare", a spus Orban la Parlament.

Presedintele PNL Ludovic Orban a participat sambata la funeraliile regelui Mihai.

Citeste si:
Dancila: Am pornit o lupta impotriva criminalitatii si nu ma voi opri
Viorica Dancila: Am pornit o...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila: Iohannis si Barna nu sunt apropiati de oameni