Orban nu se teme de socialiști la alegeri: Avem un avans de 9-10 procente în faţa lor

Ludovic Orban a declarat că obiectivul PNL este câştigarea alegerilor locale şi parlamentare, arătând că în sondaje liberalii au "9-10 procente în faţa socialiştilor".

"Noi avem în acest sfârşit de an, în 27 septembrie, alegeri locale generale şi pe data de 6 decembrie am convocat alegeri parlamentare. Obiectivul nostru este să câştigăm şi alegerile locale şi alegerile parlamentare. În momentul de faţă, sondajele ne indică, chiar şi sondajele făcute de socialişti - sondajele mincinoase - pe primul loc la o distanţă, în sondajele lor, de cel puţin 6 procente, în realitate suntem în momentul de faţă cu un avans de 9-10 procente în faţa socialiştilor", a spus Ludovic Orban la reuniunea preşedinţiei Grupului PPE, "Solidari pentru redresarea Europei", desfăşurată în sistem videoconferinţă, potrivit Agerpres.

El a afirmat că, după alegerile parlamentare, PNL îşi doreşte ca parteneri de guvernare PMP şi UDMR.

"Ca şi parteneri pentru guvernare, în primul rând ne dorim să fim parteneri cu celelalte formaţiuni politice din România care sunt membre ale Partidului Popular European, respectiv PMP şi UDMR. Dacă nu va fi suficientă majoritatea dintre cele trei formaţiuni, în niciun caz nu vom face guvern cu foştii comunişti, actualii socialişti, şi vom încerca să identificăm alţi posibili parteneri", a spus premierul.

Ludovic Orban s-a declarat convins că formaţiunile din România membre ale PPE vor câştiga alegerile.

Citeste si:
Dacian Cioloș refuză ”târguielile” pentru o guvernare cu liberalii
Dacian Cioloș refuză...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri