Este seara, frumos, colinde cu foc in semineu si stai cu familia la masa cand, neinvitati, te trezesti cu doi hoti in casa. Cu cagule, o ranga, stiti voi, ca-n filme. Ce faci? Simplu – iti ceri scuze ca i-ai deranjat prin prezenta ta, faci o mica plecaciune, iti scuzi familia pentru ca nu i-au salutat cum trebuie si te retragi.

Evident, inainte de a pleca din casa, ii rogi frumosi sa te lase sa iti iei cateva bagaje, ca na, e iarna, frig, ger, stiti…apoi le dai cheile de la casa si, cu catel si cu purcel, iesi sa nu-i deranjezi cand te fura.

Daca zambesti si te intrebi de ce ai face asta, iti raspund. Pentru ca FIX asta au decis sa faca foarte multi romani – cam 85.000 pe an, mai exact.

Tara este furata chiar acum. Este furata de Justitie, este furata fiscal, este furata de cateva zeci de oameni care zilele acestea, in Parlament, calca pe gatul poporului, ignorand TOATE avertismentele si protestele, atat interne cat si internationale.

Multi protesteaza, obositi dupa un an de iesit in strada. Multi insa, au decis deja sa plece.

Sa dea cheia borfasilor, sa isi ceara iertare ca nu le poate oferi mai multe, sa isi faca bagajele si sa-si paraseasca casa.

Casa lor. Romania.

TU ce faci cand iti intra hotul in casa?

Sursa foto: Shutterstock: cosmaa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri