Klaus Iohannis: Manifestatiile pasnice si democratice arata o fata frumoasa a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca progresul Romaniei este legat de existenta unei legislatii coerente si stabile, care sa sanctioneze abuzurile, iar "manifestatiile pasnice si democratice arata o fata frumoasa a Romaniei de astazi", potrivit Agerpres.

"Manifestatiile pasnice si democratice arata o fata frumoasa a Romaniei de astazi: o societate care stie ce vrea, care nu abdica de la principiile fondatoare ale Romaniei moderne", a spus presedintele la sesiunea de comunicari stiintifice "Unirea Principatelor Romane, temelie a Marii Uniri de la 1918", organizata la Palatul Patriarhiei.

Klaus Iohannis a declarat ca progresul tarii este legat de existenta unei legislatii coerente si stabile, care sa sanctioneze abuzurile si necinstea, punctand ca guvernantii au datoria sa fie mai atenti la cerintele romanilor.

"Astazi, cand destinul nostru european se fundamenteaza pe domnia statului de drept si pe egalitatea in fata legii, progresul Romaniei este indisolubil legat de existenta unei legislatii coerente si stabile, capabile sa sanctioneze abuzurile si necinstea. Acesta este si mesajul pe care l-au transmis la unison, sutele de mii de romani care au manifestat si in 2017 si la inceputul lui 2018 pentru o tara stabila si prospera", a spus seful statului.

"Avem nevoie de un stat care sa fie pe masura asteptarilor romanilor, pentru ca romanii vor o guvernare decenta si eficienta", a mai spus Klaus Iohannis.

Citeste si:
Klaus Iohannis: Vom avea unul sau două vaccinuri disponibile și...
Klaus Iohannis: Vom avea unul...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri