Ministrul Tineretului si Sportului, Marius Dunca, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul MTS, ca se retrage din Guvern, in contextul in care lista ministrilor viitorului Cabinet urmeaza sa fie votata, vineri, in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, potrivit Agerpres.

''Presedinti de federatii mi-au aratat sustinerea in acest an de cand sunt ministru, au strans si semnaturi, dar le-am spus ca nu vreau semnaturi ca sa raman. Nu mi-a trecut niciun moment prin gand sa duc aceste semnaturi la partid (PSD, n. red.), pentru ca nu voi alerga niciodata dupa functie. De doua-trei luni am zis ca voi face un pas in lateral, iar acum va anunt ca ma voi retrage din functia de ministru. Voi ramane un partener al sportului si sper ca nu i-am dezamagit pe presedintii de federatii. E o familie frumoasa si le transmit sa aiba incredere in sportul romanesc, pentru ca va renaste din cenusa'', a declarat Dunca.

''M-am consultat in aceasta decizie si cu dl presedinte Dragnea, pentru ca trebuie asumate anumite responsabilitati, si va spun ca nu e un minister usor, am depus mult efort aici. Acum ma duc sa ma ocup si de partid, pentru ca sunt presedinte de organizatie la Brasov, de asemenea si la Senat sunt foarte multe lucruri de realizat, multe proiecte de care ma voi ocupa'', a adaugat Dunca.

Marius Alexandru Dunca, ministrul Tineretului si Sportului, n-are in declaratia de avere nici conturi, nici case, nici masini, ci doar un motociclu cu numarul WDA – ”Dunca Alexandru”. Dunca locuieste la Brasov intr-un penthouse sub Tampa, in valoarea de peste 130.000 de euro, iar Gazeta Sporturilor a publica vineri imagini cu doua masini de lux cu aceleasi initiale WDA, un Audi A8 condus de Dunca si un BMW X5 condus de iubita lui - niciuna dintre aceste proprietati nefiind declarata, scrie tolo.ro.

Potrivit declaratiilor de avere 2012-2017, Dunca a castigat un total de doar 73.000 de euro in ultimii 6 ani, iar donatia facuta de actualul ministru catre PSD, cand s-a ales senator, a fost de 63.000 de lei, mai scrie site-ul citat.

Sursa foto: Silviu Matei / Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri