Social-democratii reuniti in sedinta Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare in cursul lunii mai. Acesta va avea ca tema sustinerea familiei traditionale, scrie Digi24.

„Am adoptat cateva decizii importante. Cea mai importanta decizie pe care am adoptat-o astazi este legata de propunerea pe care am facut-o colegilor mei sa organizam un miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale. Vreau sa organizam acest miting si am luat decizia asta pentru a nu mai exista niciun echivoc privind abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei CEx.

Liderul PSD a precizat ca mitingul va fi la Bucuresti.

"Va fi un miting mare, foarte mare. Pentru ca suntem pe ultima suta de metri de a adopta modificarile in Senat la Constitutie. Pentru ca acum este subiect. Sa vedem ce face presedintele", a mai spus Dragnea, fara a da mai multe detalii, scrie Ziare.com.

Liviu Dragnea a anuntat inainte de Paste ca PSD nu renunta la referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei si ca si-ar dori ca acesta sa aiba loc in aceasta primavara.

Citeste si:
PSD: Liberalii au declanşat premeditat criza politică. Acum fug!
PSD: PNL a declanşat...

"Pozitia mea si a PSD este cea de anul trecut. Sustinem aceasta modificare: casatoria intre un barbat si o femeie este temelia unei familii", a declarat liderul PSD.

Camera Deputatilor a adoptat in mai 2017 initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, semnata de 3 milioane de cetateni. Initiativa cetateneasca a fost depusa, in Parlament, de Coalitia pentru Familie.

Acum, Constitutia prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti.

Citeste si:
BREAKING PSD planuieste sa boicoteze investirea Guvernului Orban 2
BREAKING Liderii PSD au votat...
Sursa foto: Tom Wang / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
PSD renunta, momentan, la marele miting pentru familia traditionala
Setari Cookie-uri