„Am adoptat cateva decizii importante. Cea mai importanta decizie pe care am adoptat-o astazi este legata de propunerea pe care am facut-o colegilor mei sa organizam un miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale. Vreau sa organizam acest miting si am luat decizia asta pentru a nu mai exista niciun echivoc privind abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei CEx.

Liderul PSD a precizat ca mitingul va fi la Bucuresti.

"Va fi un miting mare, foarte mare. Pentru ca suntem pe ultima suta de metri de a adopta modificarile in Senat la Constitutie. Pentru ca acum este subiect. Sa vedem ce face presedintele", a mai spus Dragnea, fara a da mai multe detalii, scrie Ziare.com.

Liviu Dragnea a anuntat inainte de Paste ca PSD nu renunta la referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei si ca si-ar dori ca acesta sa aiba loc in aceasta primavara.

Revista presei 14 decembrie:...
Citeste si: Revista presei: cat ii costa pe bucuresteni transportul gratuit

"Pozitia mea si a PSD este cea de anul trecut. Sustinem aceasta modificare: casatoria intre un barbat si o femeie este temelia unei familii", a declarat liderul PSD.

Camera Deputatilor a adoptat in mai 2017 initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, semnata de 3 milioane de cetateni. Initiativa cetateneasca a fost depusa, in Parlament, de Coalitia pentru Familie.

Acum, Constitutia prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti.

Opozitia depune vineri...
Citeste si: Opozitia depune vineri motiunea de cenzura

Sursa foto: Tom Wang / Shutterstock