Liviu Dragnea, despre protestul romanilor din diaspora: Nu vor fi un milion

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a afirmat ca nici el si nici PSD nu-i opresc pe cei care au anuntat organizarea pe 10 august a unui miting al romanilor din Diaspora, dar a opinat ca nu va fi un miting de un milion de persoane asa cum s-a transmis, relateaza Agerpres.

"Nu va fi un miting de un milion, dar nu cred ca m-ati auzit pe mine vreodata sa incerc sa opresc pe cineva sa faca miting sau sa protesteze. Ce am citit, am inteles ca cel care organizeaza mitingul vrea sa-si faca cunoscuta o federatie pe care a infiintat-o. Este un fost vicepresedinte PSD Diaspora, ceva de genul asta, si care atunci cand a fost ales vicepresedinte spunea ca va candida ca sa prezinte romanilor din Diaspora cat de bun e PSD-ul, dar... au anuntat miting, eu nu-i opresc, PSD-ul nu-i opreste", a declarat Liviu Dragnea, duminica seara, la Romania TV, fiind intrebat care este opinia sa despre mitingul anuntat pentru 10 august la care sunt asteptati sa participe un milion de romani din Diaspora.

Despre posibilitatea organizarii unui alt miting al PSD, el a spus: "Daca vom considera ca e necesar, am spus-o la miting (mitingul PSD din 9 iunie - n.r.), facem mitinguri mari, serioase".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri