La scurt timp dupa iesirea din aceasta dimineata a lui Klaus Iohannis, social-democratii s-au mobilizat si au iesit cu un mesaj comun, sugerand ca seful statului e "suparat" ca premierul si liderul PSD Liviu Dragnea au avut o "vizita de succes in Israel", scrie Ziare.com.

"Presedintele e in campanie electorala. Inteleg ca in perioada urmatoare va avea loc o sedinta comuna. Iohannis este deranjat de succesul premierului in Israel. Nu e un conflict de natura constitutionala, e o suparare a presedintelui ca dna Dancila a avut o vizita de succes si care se va concretiza prin mutarea sau nu a ambasadei", a declarat Florin Iordache.

Intrebat daca se tem social-democratii de o motiune de cenzura, fostul ministru al Justitiei a spus ca Opozitia poate sa incerce "mai la toamna", dar exclude posibilitatea ca ea sa treaca, pentru ca PSD si ALDE au o majoritate solida in Parlament.

Cu un mesaj similar cu cel al lui Iordache a venit si secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

"Evident ca nu va demisiona si o sa mergem mai departe, pentru ca avem multe de rezolvat. Nu-si va da demisia absolut nimeni. Nu i-a cerut nimeni (lui Iohannis - n.red.) sa medieze relatia intre Guvern si BNR. Daca vrei sa fii mediator, nu mediezi numai ce iti place tie si ce e usor.

Presedintele nu avea niciun drept sa atace partidul meu de la tribuna romanilor. Pozitia e clara pentru toata lumea. E clar ce vrea de fapt, ce vrea cu adevarat. S-au facut eforturi disperate din partea Guvernului si a Parlamentului sa avem o relatie corecta, macar institutionala, cu Klaus Iohannis. Iata ca nu se vrea lucrul asta. Ce putem face? Decat sa mergem mai departe. Asta vor romanii care ne-au votat. Sa ducem promisiunile pana la capat, fara Klaus Iohannis, aparatorul statului paralel", a spus si Codrin Stefanescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri