Liviu Dragnea, seful condamnat si cercetat penal al PSD, cere interventia procurorilor in cazul memorandumului secret adoptat de Guvern, pe tema mutarii ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, Liderul PSD considera ca jurnalistul Dan Tapalaga, cel care a publicat primul informatia despre memorandum, ar trebui anchetat.

Intrebat, intr-un interviu la RTV, daca va sesiza cineva autoritatile in acest caz, Dragnea a raspuns: "Sesizez eu acum. Vorbim de un document confidential. Cine din Guvern i-a dat documentul? Eu nu-l aveam. Cum a ajuns la domnul Tapalaga? Avea acces? Sa vedem, incepe cineva investigatie?”.

Dragnea a mai sustinut ca a doua zi, cand Iohannis a sunat-o pe Dancila, presedintele nu avea nicio informatie in afara de cele furnizate de Tapalaga. "Domnul presedinte Iohannis, a doua zi, nici macar nu stia despre ce e vorba. S-a luat dupa Tapalaga", a mai afirmat presedintele PSD.

G4Media.ro a scris in exclusivitate miercuri, 18 aprilie, sub semnatura lui Cristian Pantazi, citand surse guvernamentale, ca Guvernul Dancila vrea sa adopte o hotarare sau un memorandum pentru mutarea ambasadei Romaniei din Tel Aviv la Ierusalim.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri