Un studio de videochat creste salariul minim brut la 1.000 de euro

Studioul de videochat Studio 20 a decis sa creasca salariul minim brut la 1.000 de euro, incepand cu 1 iunie. In prima faza, salarii marite angajatii din echipa de suport si management ale celor patru sedii din Bucuresti.

"Salariul de 1.000 de euro inseamna aproximativ 1.250 de dolari, adica salariul minim pe care il platim angajatilor nostri de la sediul din Statele Unite. Intrucat clientii Studio 20 sunt in majoritate din SUA, consideram ca e normal ca echipa noastra sa castige cat un angajat de acolo. In cazul modelelor asta se intampla dintotdeauna, nu exista diferente de sanse si castiguri intre un model din Romania, SUA, Columbia sau orice alta tara. Acum si echipa care le sustine va avea cel putin venitul minim din Statele Unite, adica 7,25 de dolari pe ora sau 1.250 de dolari pe luna”, a declarat Mugur Frunzetti, CEO Franciza Studio 20.

Cresterea salariului minim vizeaza angajatii din echipa de suport: asistent manager, trainer, online support, profesoara de engleza, make-up artist, fotograf, editor video, asistent marketing, copywriter, designer, coordonator retea, office manager, management.

In acest moment, salariul minim brut in Romania este de 1.900 de lei, aproape 3 ori mai mic fata de salariul pe care il primesc angajatii de la Studio 20.

Citeste si: De la videochat, la antreprenoriat: Double D sau ce este in spatele camerelor

Citeste si:
Videochatul renteaza: Ce afaceri a facut Studio 20 in 2018
Videochatul renteaza: Ce...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri