Tudorel Toader, prima reactie in legatura cu OUG privind Codurile Penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a fost solicitat sa-si spun un punct de vedere privind o posibila ordonanta de urgenta prin care ar urma sa fie modificate codurile penale, scrie Hotnews.

”Daca voi fi solicitat voi raspunde”, a tinut sa precizeze Tudorel Toader cand a fost intrebat, luni dimineata, in privinta posibilitatii modificarii legislatiei penale prin ordonante de urgenta.

”Patru-cinci zile nu am fost in Bucuresti, am venit aseara si vom vedea ce lucrari sunt la Ministerul Justitiei”, a declarat Toader.

”Nu a facut nimeni cu mine o astfel de dezbatere, daca voi fi solicitat, atunci voi raspunde”, a declarat el dupa insistentele reporterilor, adaugand ca nu da raspunsuri la ”probleme ipotetice”.

In privinta MCV, in conditiile in care Comisia Europeana incepe luni un control in Romania, Toader a declarat ca ”suntem pregatiti, am facut un raport de progres intermediar”.

Citeste si:
Ministrul Justiţiei îndeamnă procurorii să le ia banii infractorilor
Ministrul Justiţiei îndeamnă...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

”Cand s-a inceput acest mecanism erau 3 recomandari. Guvernul anterior atat de bine le-a indeplinit ca din 3 au ramas 12”, a acuzat ministrul Justitiei.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri