Primarul orasului Jebel, din judetul Timis, Sabin Bociu, a postat, luni dimineata, un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care ii solicit demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului, dupa ce a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare.

"Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred in valorile stangii, dar nu ma alatur grupului de sinucigasi politici si dezavuez deciziile CExN! Traiesc cu speranta ca sunt multi colegi ce gandesc la fel ca mine si ca PSD va realiza ca Liviu Dragnea trebuie sa plece de la conducerea partidului si a tarii, iar PSD, in plenitudinea sa, sa se apropie din nou de idealurile romanilor", a scris Sabin Bociu, care este si vicepresedinte al PSD Timis, pe reteaua de socializare.

"Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in lateral"

Sabin Bociu a declarat, luni, ca situatia actuala aduce mari prejudicii de imagine PSD-ului, motiv pentru care Liviu Dragnea ar trebui sa faca un pas in lateral.

"Eu am o alta parere si consider ca e dreptul meu sa mi-o expun, desi detin o functie in PSD, filiala Timis, de vicepresedinte. Este parerea mea si am tinut sa mi-o expun pentru ca am ramas surprins ca nimeni din partid nu spune nimic, este aproape imposibil ca din atatia oameni, cineva sa nu aiba o alta parere. Consider ca, intr-adevar, situatia actuala aduce mari prejudicii de imagine partidului.

Revista presei 9 noiembrie:...
Citeste si: Subventii de 3.000 euro pentru masinile diesel oferite de Volkswagen

Poate ca un pas lateral ar fi necesar in conditiile actuale. E normal sa existe o prezumtie de nevinovatie, dar suntem in politica, nu mai astepti o a doua sentinta. Ar fi normal si firesc pentru binele partidului ca domnul Dragnea sa faca un pas lateral. Domnul Dragnea este presedintele nostru, cu toata stima, dar la un moment dat trebuie sa inteleaga ca interesul partidului primeaza fata de, eu stiu, un interes personal. Sunt membru de 20 de ani in acest partid si ma consider loial. Poate altii gandesc la fel, dar nu au curajul sa spuna", a afirmat Sabin Bociu.

PSD Timis il sustine pe Dragnea

Comitetul Executiv Judetean al PSD Timis s-a reunit la sfarsitul saptamanii trecute, iar la finalul sedintei s-a luat decizia ca filiala judeteana sa sustina in continuare "echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentala, cat si implementarea programului de guvernare votat de romani in 2016, precum si necesara reforma a justitiei".

"Au fost discutii libere, colegii mei sustinandu-si punctele de vedere, dar la final concluzia se rezuma intr-un singur cuvant: unitate. Cu totii am fost de acord ca implementarea programului de guvernare este prioritara pentru binele tarii. In baza datelor statistice din ultimele luni de zile, Romania a inregistrat crestere economica, iar conditiile de viata ale romanilor au crescut si ele. De asemenea, noi consideram ca acest partid, in intregul sau, trebuie sa functioneze in continuare ca o mare si unita echipa, iar proiectele dezbatute trebuie duse la bun sfarsit, inclusiv reforma justitiei", a declarat presedintele interimar al PSD Timis, Calin Dobra.

In ianuarie, fiul lui Sabin Bociu, Alex Bociu, in calitate de vicepresedinte al TSD Timis, a lansat un atac virulent, impotriva unora dintre colegii de partid pe care i-a acuzat de obedienta fata de Liviu Dragnea.

Primele imagini imobilul...
Citeste si: Primele imagini imobilul luxos din Mamaia dezvaluit in #Teleormanleaks

Sursa foto: Agerpres Foto