Camera Deputatilor a fost convocata in sesiune extraordinara pentru perioada 2 - 19 iulie. Decizia luata miercuri de Biroul permanent a fost anuntata de secretarul Camerei, Georgian Pop, scrie Agerpres.

Potrivit deciziei de convocare a sesiunii extraordinare, pe ordinea de zi figureaza proiectul Codului administrativ, propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, initiative legislative adoptate de Senat in calitate de prima Camera sesizata, precum si initiative legislative inregistrate la Biroul permanent al Camerei Deputatilor.

Alte proiecte propuse a fi adoptate in sesiunea extraordinara se refera la unele masuri privind sumele acordate reprezentand ajutoare de urgenta, unele masuri necesare pentru implementarea operatiunilor petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore, protejarea patrimoniului Muzeului National Filatelic, modificarea Ordonantei Guvernului nr. 84/200 privind infiintarea, organizarea si functionarea serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanelor de la Ministerul Afacerilor Interne; a OUG nr. 76/2017 privind infiintarea Societatii Editura Didactica si Pedagogica, ca urmare a reorganizarii Regiei Autonome "Editura Didactica si Pedagogica" prin transformare.

De asemenea, pe ordinea de zi mai figureaza proiectul de lege privind stabilirea destinatiei unor imobile, pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 43/1997 privind regimul drumurilor, proiectul de lege pentru aprobarea OUG nr. 6/2016 privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal.

Alte proiecte sunt pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, pentru modificarea Legii nr. 46/2008 - Codul silvic, propunerea legislativa pentru modificarea art. 94 alin. (1) din Legea nr. 7/2006 privind Statutul functionarului public parlamentar, completarea Ordonantei Guvernului nr. 13/2011 privind dobanda legala remuneratorie si penalizatoare pentru obligatii banesti, precum si pentru reglementarea unor masuri financiar-fiscale in domeniul bancar, completarea OUG nr. 50/2010 referitoare la contractele de credit pentru consumatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri