Senatorul PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis lui Liviu Pop ca s-a simtit jignita de apelativul "sorosista" pe care acesta l-a folosit la adresa ei, potrivit Mediafax. Andronescu a cerut, intr-o scrisoare deschisa, membrilor PSD ca Liviu Dragnea sa se retraga din functia de lider al PSD.

"Eu am vrut sa trag un semnal pentru colegii din partid. Am considerat ca e bine sa vorbesc despre aceste lucruri. Astazi ati afirmat un lucru care este extrem de grav, ca sunt sorosista. Cred ca nu trebuia sa exprimati ce ati exprimat la adresa mea. Mi-a provocat amaraciune. Eu chiar ma simt jignita de dumneavoastra cu apelativul «sorosista».Puteti sa spuneti pe ce va bazati cand spuneti lucrul acesta, cand eu mi-am luat toate zoaiele pamantului? Dumneavoastra credeti ca mi-as dori sa fac rau partidului? Dar dumneavoastra vedeti doar ce va place. Nu am atacat in nicio propozitie partidul, dimpotriva mi-am exprimat ingrijorarea pentru scaderea in sondaje a partidului", a declarat, marti seara, senatorul Ecaterina Andronescu, intr-o emisiune difuzata de Romania Tv, noteaza Mediafax.

Ulterior, senatorul Liviu Pop i-a reprosat Ecaterinei Andronescu ca nu si-a exprimat nemultumirile in interiorul PSD, ci a facut-o in public.

Dupa ce Andronescu a publicat scrisoarea prin care cere retragerea lui Liviu Dragnea de la sefia partidului si schimbarea premierului si a guvernului, senatorul Pop a transmis ca este "ridicol" mesajul, intrucat Romania are o perspectiva economica foarte buna.

"E ridicol cum doamna Andronescu avertizeaza asupra unui asa-zis dezastru pentru tara si partid tocmai in ziua in care Eurostat a anuntat public ca Romania are cea mai mare crestere economica trimestriala ( +1,4% crestere PIB trim 2 vs trim 1 2018) din Europa", a scris, pe Facebook, Liviu Pop.

"Ce motive reale sunt pentru ca acest guvern performant sa fie inlocuit? Pentru ca asa vor sorosistii si exponentii sistemului ocult de putere, incapabili sa obtina legitimitatea si increderea romanilor prin vot democratic?", a mai scris Pop.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri