Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat ca este dispus sa isi dea demisia, daca i se va cere acest lucru. Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor a facut acest anunt in sedinta la care au participat primarii de sectoare, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministrii.

Anuntul liderului PSD vine dupa informatiile conform carora cel putin 33 de lideri PSD au semnat o scrisoare comuna prin care cer demisia lui Liviu Dragnea de la sefia partidului, dar si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, scrie Digi24.

Scrisoarea nemultumitilor din PSD are 33 de semnatari si vineri va fi prezentata conducerii partidului. Liderii PSD cer si convocarea mai devreme a Comitetului Executiv National.

Cine sunt cei nemultumiti de Liviu Dragnea?

In tabara celor nemultumiti sau care au intrat in conflict cu Liviu Dragnea se numara liderii organizatiilor din Giurgiu, Vaslui, Braila, Constanta, Dambovita, Bucuresti, Ilfov, Olt, Vrancea, Arges, Buzau, Caras Severin, Timis si a trei organizatii de sector din Bucuresti.

Liviu Dragnea a precizat in repetate randuri ca va pleca din fruntea partidului daca nu va mai avea sprijinul colegilor din PSD. In 2017, dupa ce premierul de la acea vreme, Sorin Grindeanu, i-a cerut demisia, Liviu Dragnea declara ca a vorbit cu colegii din CEx si ca nu se pune problema unei demisii. „Eu nu am cum sa dau curs acestei cereri. Eu i-am intrebat pe colegii mei, chiar in Comitetul Executiv, daca se pune problema sa demisionez. Presedintele unui partid nu actioneaza niciodata in acest fel”, spunea liderul PSD.

Iar in martie 2018, la mitingul organizat de PSD in Piata Victoriei, Liviu Dragnea urca pe scena pentru a-i intreba pe participantii veniti din teritoriu daca vor ca el sa ramana la conducerea partidului: „Vreti sa continuam? Aveti curaj? Aveti curaj sa rezistati la ceea ce se va intampla in continuare? Nu aveti ezitari? Vreti sa mergem impreuna? Va pun o ultima intrebare. Unii mi-au zis sa nu o pun, altii mi-au zis sa o pun. Pana la urma, suntem intre noi. Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri