Tot ce este impotriva lor trebuie controlat, pedepsit si “transparentizat”. Este “ordin de partid” de la infractorul Liviu Dragnea care a anuntat ca cere guvernului Dancila un proiect de lege petnru “transparentizarea finantarilor si modul de cheltuire a banilor” la publicatiile online.

Presedintele Camerei Deputatilor, seful Partidului Social Democrat si, de facto, seful Guvernului prin interpusa Viorica Vasilica Dancila, a anuntat proiectul ca raspuns la RTV, dupa ce Dan Voiculescu a spus ca serviciile secrete si guvernul ar trebui sa investigheze finantarea mai multor publicatii online, printre care si G4Media.ro si NewsWeek.ro.

Reamintim faptul ca anul trecut, acelasi Dragnea a trimis controale inopinate ale ANAF la redactiile Hotnews.ro si Rise Project. In cazul acestuia din urma s-a dovedit ca ANAF a fost asmutit ca urmare a unei inventii PSD, una dintre minciunile Partidului.

„Eu cred ca are mare dreptate dl Voiculescu si stiu ca a mai fost lansat subiectul acum cateva luni si a fost un mare scandal. De ce sa nu ne permitem sa ne gandim la asta? Unii nu se pot tavali cerand transparenta, dar nu la ei. Orice firma din Romania e transparenta. Sa faca (guvernul – n.red.) un proiect de lege privind transparentizarea finantarilor si modul de cheltuire a banilor. De ce sa fie secrete lucrurile acestea? Se tot vorbeste ca sunt firme acoperite? Daca sunt miscari de bani legale, cinstite, unde e deranjul?", a spus Liviu Dragnea duminica la RTV.

Este pentru a doua oara cand presedintele PSD cere in mod explicit anchetarea G4Media.ro. In 13 mai, Liviu Dragnea a cerut autoritaţilor sa se sesizeze in legatura cu jurnalistul Dan Tapalaga din cauza ca G4Media.ro a dezvaluit ca Guvernul Dancila a discutat un memorandum secret privind mutarea ambasadei din Israel. Autorul articolului nu a fost insa Dan Tapalaga, ci Cristian Pantazi.

Obsesia lui Liviu Dragnea fata de jurnalistii care-l critica este mai veche. Pe data de 19 septembrie 2017, liderul PSD a raspus unor critici formulate de Dan Tapalaga la adresa PSD exact in modul in care o face astazi: ”Cine, ala de spunea ca sta cu dintii in gatul nostru? In primul rand sa spuna toate sursele de finantare, ale site-ului si ale dumnealui personal”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri