Cele doua partide aflate la putere, PSD si ALDE se afla intr-un impas, dupa ce liderii celor doua formatiuni se acuza reciproc. Transportul public intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat de la 31 octombrie. Citeste mai departe principalele titluri din presa de azi, 29 octombrie.

Razboi in coalitie. Toate acuzatiile pe care si le aduc partidele aflate la Putere. Coalitia PSD-ALDE se afla pe un butoi cu pulbere in conditiile in care politicienii celor doua formatiuni se acuza reciproc de sabotarea unor planuri in ceea ce priveste schimbarile din Justitie, demiteri de diplomati sau intarzierea unor proiecte legislative. PSD e formatiunea care pune cel mai mult pe seama partenerului sau de coalitie lentoarea cu care au mers discutiile si adoptarea legilor Justitiei, a Codurilor Penale, acestea fiind recent declarate neconstitutionale, sau refuzul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a da o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea, act prin care Liviu Dragnea ar scapa de procesele penale, citeste mai departe pe Adevarul.

Transportul public intre Bucuresti si Ilfov va fi suspendat din 31 octombrie. Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata, a anuntat, luni, Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR). "Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania isi cere scuze fata de clientii care vor avea de suferit in urma masurilor de urgenta pe care transportatorii le vor lua, in zilele urmatoare, dar ii roaga pe cei afectati de aceasta situatie sa inteleaga de ce se intampla aceste lucruri in Romania. Transportul public de persoane intre Bucuresti si localitatile din Ilfov va fi suspendat, incepand cu data de 31 octombrie, din cauza faptului ca nu mai exista nicio autoritate care sa reglementeze aceasta piata", afirma COTAR, intr-un comunicat remis Agerpres.

In primele doua saptamani, peste 500 de solicitari de credite prin programul Investeste in Tine. In doar doua saptamani de la demararea Programului Investeste in Tine, CEC Bank a primit peste 500 de solicitari de finantare din partea potentialilor clienti, numarul acestora fiind in continua crestere, au anuntat luni reprezentantii CEC Bank. Din totalul solicitarilor, 220 cereri de credit au documentatia completa si sunt in curs de analiza, iar 10 credite au fost deja aprobate. Astfel, la finalul saptamanii trecute, Banca semna primele contracte de credit cu beneficiarii programului, noteaza Hotnews.

Traian Basescu: "Toader si Lazar mint"

Basescu: ”Ori Toader, ori Lazar minte fara rusine. Iohannis nu are dreptul la tacere”. Fostul presedinte al Romaniei anunta minciuni in chestiunea presupusei ordonante de neincepere a urmariri penale semnate de procurorul general Augustin Lazar in favoarea presedintelui Klaus Iohannis. ”Ori Toader ori Lazar, minte fara rusine, unul pentru a-l demite pe celalalt, iar celalalt pentru a se mentine pe functie”, spune Basescu care sustine ca, in acest caz, ”presedintele Iohannis nu are dreptul la tacere. Tudorel Toader afirma ca in dosarul inaintat de Ministerul Justitiei catre CSM si catre Iohannis in procesul de numire in functia de Procuror General, s-ar fi aflat si o ordonanta prin care Augustin Lazar ar fi aprobat un NUP in favoarea presedintelui. Daca a fost asa, ar semana a santaj la Presedintele Romaniei. Augustin Lazar afirma ca nu a existat un asemenea document in dosarul sau. Este clar ca unul din doi, ori Toader ori Lazar, minte fara rusine, unul pentru a-l demite pe celalalt iar celalalt pentru a se mentine pe functie”, a scris Traian Basescu, luni, pe Facebook.

Scrisoare deschisa a evreilor din Pittsburgh catre Trump. Ce acuzatii ii aduc presedintelui.Un grup de reprezentanti ai evreilor din Pittsburgh l-a acuzat duminica pe presedintele american Donald Trump, intr-o scrisoare deschisa, ca a "incurajat" miscarea care sustine suprematia albilor si ca poarta astfel o parte din responsabilitatea pentru atacul sangeros care a avut loc sambata intr-o sinagoga din acest oras, informeaza luni AFP, citata de Digi 24. Unsprezece oameni, aproape toti cu varste peste 60 de ani, au fost ucisi sambata de gloantele trase de un antisemit de 46 de ani, care a provocat teroare in sinagoga "Tree of Life" din Pittsburgh, din inima cartierului Squirrel Hill. Ucigasul, arestat si identificat de autoritati drept Robert Bowers, a declarat mai tarziu ca voia "ca toti evreii sa moara".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri