Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca remanierea guvernamentala anuntata este "o spaga" data de presedintele PSD, Liviu Dragnea, celor care i-au salvat scaunul de sef al social-democratilor. De asemenea, acesta a precizat ca remanierea trebuie sa inceapa cu premierul Dancila, scrie Agerpres.

"Din punctul nostru de vedere, aceasta remaniere guvernamentala nu este altceva decat un mod prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte, oferindu-le niste pozitii de ministri si ii pedepseste pe baronii care s-au rasculat impotriva lui", a afirmat Orban, la finalul sedintei BEx al PNL.

In opinia acestuia, remanierea ar trebui sa inceapa cu premierul Viorica Dancila.

"Din punctul de vedere al PNL, remanierea trebuie sa inceapa cu premierul Viorica Dancila, care este cea mai nepotrivita persoana sa conduca un Guvern. De asemenea, consideram ca doamna Dancila, care zice ca face evaluarea ministrilor, nu are capacitatea nici macar sa se autoevalueze pe ea, dar sa-i evalueze pe alti ministri. Ca atare, consideram ca aceasta remaniere nu va aduce nimic bun in guvernarea Romaniei, ca in continuare Romania nu are Guvern, ca nu exista altceva decat slugi ale baronilor PSD care raspund la comenzile lui Liviu Dragnea si care nu guverneaza pentru romani si nu fac altceva decat sa transpuna directivele date de Liviu Dragnea", a aratat Orban.

Citeste si:
Orban si "depesedizarea angajarilor in functii publice": ce propune
Orban si "depesedizarea...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Motiunea de cenzura la adresa Guvernului a cazut