Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca remanierea guvernamentala anuntata este "o spaga" data de presedintele PSD, Liviu Dragnea, celor care i-au salvat scaunul de sef al social-democratilor. De asemenea, acesta a precizat ca remanierea trebuie sa inceapa cu premierul Dancila, scrie Agerpres.

"Din punctul nostru de vedere, aceasta remaniere guvernamentala nu este altceva decat un mod prin care Liviu Dragnea da spaga catre baronii care i-au salvat scaunul de presedinte, oferindu-le niste pozitii de ministri si ii pedepseste pe baronii care s-au rasculat impotriva lui", a afirmat Orban, la finalul sedintei BEx al PNL.

In opinia acestuia, remanierea ar trebui sa inceapa cu premierul Viorica Dancila.

"Din punctul de vedere al PNL, remanierea trebuie sa inceapa cu premierul Viorica Dancila, care este cea mai nepotrivita persoana sa conduca un Guvern. De asemenea, consideram ca doamna Dancila, care zice ca face evaluarea ministrilor, nu are capacitatea nici macar sa se autoevalueze pe ea, dar sa-i evalueze pe alti ministri. Ca atare, consideram ca aceasta remaniere nu va aduce nimic bun in guvernarea Romaniei, ca in continuare Romania nu are Guvern, ca nu exista altceva decat slugi ale baronilor PSD care raspund la comenzile lui Liviu Dragnea si care nu guverneaza pentru romani si nu fac altceva decat sa transpuna directivele date de Liviu Dragnea", a aratat Orban.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri