Liviu Dragnea, o prima reactie cu privire la valiza si mai multe detalii despre CEx

Adrian Tutuianu are sprijin pentru a ramane in PSD, dupa cum o spune chiar el, inainte de Comitetul Executiv, in care, potrivit informatiilor Digi24, el si Marian Neacsu ar urma sa fie exclusi din partid. In plus, insusi Liviu Dragnea a confirmat informatia cu privire la posibile excluderi din partid, dar a avut si o prima reactie cu privire la valiza gasita de jurnalistii de la Rise Project.

Inainte de a intra in sala de la Parlament unde se desfasoara sedinta CEx PSD, Liviu Dragnea a spus ca este posibil sa existe astazi excluderi din partid. Potrivit unor informatii Digi24 de ultima ora, dupa excluderile din partid urmeaza remanierile. Mai exact, vicepremierul Paul Stanescu ar urma sa fie schimbat vineri din Guvern.

Totodata, Liviu Dragnea a precizat ca tot astazi are treaba cu valiza in care ar exista documente compromitatoare despre el si firma Tel Drum, documente ajunse in posesia jurnalistilor de la Rise Project.

Vezi si: #Teleormanleaks. Valiza cu mii de documente din interiorul Tel Drum, gasita de un localnic si data jurnalistilor de la Rise Project

Adrian Tutuianu: Nu vrem sa preluam conducerea PSD cu forta

„Haideti sa ne uitam putin in DEX, pucist inseamna altceva. Unii care preiau cu forta armata conducerea unui stat. Noi nu avem nicio forta armata in spate, nu vrem sa preluam conducerea statului, suntem intr-o disputa interna de partid, care trebuie sa aiba un raspuns adecvat si eu sper sa vie un raspuns democratic”, a spus Adrian Tutuianu.

Citeste si:
"Adevarul despre Dan Barna": Ce spun cei de la Rise Project
"Adevarul despre Dan Barna":...

Vicepresedintele PSD a mai spus ca nu stie daca va fi propus pentru a fi exclus din PSD, alaturi de Marian Neacsu.

„Va asigur ca am sprijinul colegilor si raman membru al Partidului Social Democrat”, a precizat el.

„Am vazut ca sunt colegi care sunt mai inflamati, altii care indeamna la calm, vom vedea cum se desprinde din CEXn. Vreau sa fie foarte clar, nu plec nicaieri, nici in alt partid, nici din Psd atata timp cat am sprijinul PSD Dambovita si al colegilor care sunt semnatarii scrisorii”, a mai spus Tutuianu.

El nu a dorit sa comenteze despre subiectul „valiza”, aparut sambata in spatiul public, in care sunt documente despre firma Tel Drum si Liviu Dragnea. „Discutam dupa CEX”, a spus vicepresedintele PSD.

Citeste si:
Ciolacu, la finalul CEX-ului: Fostul lider este presedinte la doamne
Ciolacu, la finalul CEX-ului:...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri