Intrebat despre relatia cu UE in cele sase luni de Presedintie a Consiliului in conditiile in care la nivel european exista critici pe ''teme mari'' cum ar fi MCV si situatia privind legile justitiei, liderul Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a tinut sa sublinieze ca temele Romaniei "sunt altele", scrie Agerpres.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca subiectele importante pentru Romania sunt sanatatea, educatia, infrastructura, agricultura, dezvoltarea economica, venituri mai mari pentru romani, dupa ce jurnalistii l-au intrebat la finalul sedintei BPN cum crede ca va fi relatia cu UE in cele sase luni de Presedintie a Consiliului in conditiile in care la nivel european exista critici pe ''teme mari'' cum ar fi MCV si situatia privind legile justitiei.

"Eu, ca un roman simplu, dar nu umil, consider ca pentru Romania temele mari sunt altele (...). Vorbesc despre temele mari ale acestei tari, care au fost, sunt si vor ramane, dincolo de orice rapoarte si MCV-uri, pentru aceasta tara. Vorbim despre sanatate, de educatie, de infrastructura, de agricultura, de dezvoltare economica, de venituri mai mari pentru romani, de un mediu de afaceri predictibil si favorabil si de reforma marilor sisteme. Teme de care noi ne-am ocupat si am facut si personal si institutional domnului presedinte si public apeluri permanente de a lucra impreuna, numai ca le-am facut degeaba", a declarat Liviu Dragnea dupa sedinta social-democratilor.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri