Paul Stanescu sustine ca decizia luata, luni, in sedinta CEx al PSD, a fost o executie politica motivata de "delict de opinie, marca Dragnea!". De asemenea, acesta declara ca partidul a scazut la sub 25% in sondajele de opinie.

Declaratia a fost facuta de Stanescu intr-o scrisoare trimisa presei marti, in aceeasi zi in care Klaus Iohannis nu a semnat decretul de revocare a acestuia din functia de ministru al Dezvoltarii, asa cum i-a cerut Viorica Dancila, noteaza Ziare.com.

PSD - sub 25% in sondaje

"Dupa cum am vazut cu totii, luni, 19 noiembrie, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, s-a luat decizia executiei mele politice. Motivul? Delict de opinie, marca Dragnea!

De aproape trei luni, tensiunile din Partidul Social Democrat par sa nu se mai termine, iar programul politic si guvernamental, care ne-a ajutat sa castigam alegerile, pare sa fi trecut in plan secund, in favoarea intereselor personale. PSD guverneaza Romania de aproape doi ani, cu rezultate economice pozitive.

Avem o crestere economica sustenabila, un nivel record al veniturilor statului, o imbunatatire a absorbtiei fondurilor europene, am crescut salariile, pensiile, ajutoarele sociale si subventiile pentru agricultori, avem cel mai mare numar de salariati din ultimii 20 de ani si cel mai redus nivel al somajului.

Cu toate acestea, paradoxal, PSD scade in optiunile electoratului, sondajele indica o preferinta de sub 25%, cu mult sub scorul obtinut la alegerile parlamentare din anul 2016", a transmis Paul Stanescu.

Acesta a adaugat ca a avut curajul, la fel ca alti colegi, sa spuna adevarul si sa traga un semnal de alarma, avand o opinie distincta de cea a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Am actionat ca un politician responsabil si i-am cerut public sa faca un pas in spate, sa analizam situatia in care ne aflam si sa hotaram ce masuri trebuie sa luam pentru oprirea acestei tendinte!

Am cerut consolidarea structurilor partidului! Ca si alti colegi de-ai mei, am avut curajul de-a spune adevarul si de-a trage semnale de alarma, avand o alta opinie decat presedintele partidului!

Am fost si sunt orientat catre obiective cu impact la nivelul populatiei, iar prioritatea mea, ca viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii, a constituit-o zona de sanatate, educatie, locuire, apa si canalizare! Practic, aceste prioritati au rezultat din nenumaratele discutii cu primarii si cu presedintii de consilii judetene, cu care m-am intalnit atat la minister, cat mai ales in vizitele mele prin toata tara! Pentru ca trebuie sa fim receptivi la nevoile cetatenilor!", a completat social-democratul.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri