Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca in perioada urmatoare se vor alatura si alti parlamentari formatiunii pe care o conduce, el adaugand totodata ca nu a fost contactat de reprezentanti PNL si USR pentru a sustine la vot motiunea de cenzura pe care intentioneaza sa o depuna.

"Noi o sa discutam si cu alti parlamentari, alti deputati - PSD, ALDE sau din alte partide - daca vor sa vina alaturi de noi sa facem o echipa puternica, atunci o sa va anuntam, cand avem noutati. O sa avem noutati, pana la sfarsitul anului, dar in acelasi timp nu inseamna ca o sa schimbam noi, Pro Romania, majoritatea, pentru ca nu asta ne-am propus. (...) Sigur ca discut tot timpul (cu parlamentari PSD, n.r.). Se jeluiesc la mine, toti. Ce rau le este, ce groaznic, ce ii chinuie Dragnea si eu sunt Zidul Plangerii pentru toti PSD-istii din Parlament. La mine vin sa se jeluiasca de relele pe care le face Dragnea, dar inca stau acolo, cu tiranul. (...) Si de la Senat, si de la Camera (exista parlamentari PSD care se plang. n.r.)", a declarat fostul prim-ministru, in cadrul conferintei de presa sustinuta la noul sediu al Pro Romania, conform Agerpres.ro.

Ponta a mentionat ca pana in prezent nu a fost contactat nici de reprezentantii USR, nici de cei ai PNL in vederea sustinerii unei motiuni de cenzura.

"Nu avem nicio negociere pentru motiunea de cenzura. Cu noi nu au discutat. (...) Nu stiu despre ce e vorba, din moment ce nu ne-a zis nimeni nimic, nu am cum sa sustin ceva ce nu cunosc. (...) Consider ca daca nu discuta cu Pro Romania, nu au nicio sansa. Si daca discuta cu noi, sansele sunt mici, dar singuri... inseamna ca o fac, asa, de ochii lumii. (...) Noi suntem deja convinsi ca trebuie sa schimbam Guvernul Dancila, dar vrem sa stim ce se pune in loc si daca vin sa ne spuna gluma aia lautareasca, ca o sa vina guvernul Orban, nu sustinem. Dar deocamdata nu a vorbit nimeni cu noi. Nu le trebuie 16 voturi, nu stiu despre ce e vorba... Inseamna ca e clar ca nu o fac serios, ca sa fiu sincer. Banuiesc ca nici cu cei de la UDMR nu au vorbit, nici cu minoritatile. (...) Eu stiu ca nu (nu au vorbit cu cei de la UDMR, n.r.)", a precizat el.

Intrebat daca in acest an ar putea fi adoptate prevederi referitoare la amnistie si gratiere, Victor Ponta a opinat ca acest lucru e posibil sa nu aiba loc.

"Dragnea asa le-a promis la sponsorii lui, dar cum asa ii minte de doi ani, cred ca ii mai minte un pic. (...) Sponsorii lui politici, mediatici si financiari", a mai spus liderul formatiunii Pro Romania.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri