Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, la Antena 3, ca trebuie data ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader pentru contestarea in anulare a sentintelor definitive prin care au fost condamnati definitiv de Completurile de 5 judecatori (C5) ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) in perioada 2014 – 2018 si declarate nelegal constituite de CCR.

”Am discutat cu ministrul Justitiei despre OUG care da sansa unui proces corect. Toti oamenii care au suferit au dreptul sa aiba acest proces corect. Ceea ce este trist e ca multi oameni au facut puscarie, si-au distrus familiile, sanatatea. (…) Trebuie sa dam si acestor oameni o sansa“, a afirmat Dancila.

Ea a sustinut din nou ca in declaratiile de la Bruxelles e foarte multa dezinformare, scrie G4Media.ro.

„Presedintele Comisiei Europene a spus ca niciodata nu va abdica de la respectarea statului de drept, a drepturilor omului, lupta anticoruptie. Oficialii europeni ar trebui sa priveasca cu realism unde sunt drepturile omului la cei care au fost condamnati de completurile nelegale. Faptul ca vrem sa dam aceasta ordonanta nu impiedica lupta anticoruptie, o ordonanta prin care cei care au fost condamnati le dam sansa sa isi dovedeasca nevinovatia in fata unor completuri corecte“, a sustinut Viorica Dancila.

Printre beneficiarii ordonantei se numara Liviu Dragnea, Dorin Cocos, Adrian Severin, Catalin Radulescu (zis “Deputatul Mitraliera”, dupa ce a amenintat populatia ca ii “va mitralia”) sau Miron Mitrea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri