Comisiile reunite pentru administratie au respins propunerea ca statul sa nu mai subventioneze partidele politice, iar banii sa ajunga la copii si bolnavi. Ex-premierul Victor Ponta spune ca este vorba de 100 de milioane de euro.

„Din pacate, Comisia de administratie a votat respingerea amendamentului prin care in 2019 cei 100 de milioane de euro dati la partide erau realocati catre gradinite, bolnavi, alocatii! Au votat «impotriva» 17 parlamentari PSD, ALDE si de la minoritati (din pacate si oameni cu experienta politica si par alb ca Ion Calin - Dolj, Florin Carciumaru - Gorj) mare rusine. Sa nu uitati la vot acest lucru! Banii astia sper sa ii «coste» scump! Au votat «pentru» amendamentul facut de deputatii ProRomania un numar de 12 parlamentari PNL, USR si UDMR!”, scrie pe contul sau de Facebook ex-premierul PSD Victor Ponta, citat de Digi24.

„Am condus timp de cinci ani cel mai mare partid din Romania si va garantez ca nu este nevoie de 47 de milioane de euro cat urmeaza sa primeasca PSD. Fac precizarea, intr-o paralela cu Parlamentul Euroean, ca Partidul Socialistilor Europeni primeste 16 milioane de euro. PSD primeste 47. O fac cu tot dragul fata de fostul partid, e valabil si pentru ceilalti. Cred ca este un moment in care sa dam dovada de solidaritate si de bun simt fata de ceea ce se intampla in tara”, a argumentat Ponta, in sustinerea amendamentului.

Fostul premier PSD a pledat si zilele trecute pentru neacordarea subventiei pentru partidele politice. „In condiţiile in care ai ingheţat pensiile si salariile, in condiţiile in care nu ai bani de investiţii, sa aloci 100 de milioane de euro pentru partidele politice parlamentare e o nesimţire”, spunea Ponta, duminica trecuta, intr-o conferinta de presa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri