Ne aflam dupa 15 ani de dominatie a dreptei care a distrus multe valori, multe sperante, multe destine si increderea in proiectul european, a declarat vineri liderul PSD, Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialistilor Europeni de la Madrid, subliniind ca social-democratii trebuie sa le spuna oamenilor despre modul in care dreapta a distrus Europa.

"Ne aflam aici astazi pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga europeana il propune pentru aceste alegeri europene. Eu l-am citit si va spun cu toata convingerea ca acest manifest, acest document va schimba Europa in bine", a declarat Liviu Dragnea la Congresul PES, intr-un discurs sustinut in limba romana, dupa o scurta introducere in engleza, scrie Agerpres.

"Suntem dupa 15 ani de dominatie a dreptei care distrus multe valori, a distrus multe sperante, a distrus multe destine. Au distrus, de asemenea, increderea in proiectul european. Si stim bine ca dreapta oriunde in Europa face orice sa ne blocheze. Cred in proiectul european dar trebuie, cu curaj si tarie, sa le spunem oamenilor modul in care dreapta europeana a distrus Europa, folosind instrumentul politicii de austeritate, manipularea si, uneori, cum este cazul si in Romania, folosind institutiile de forta ale statului", a adaugat presedintele PSD.

El a spus ca social-democratii trebuie sa iasa "din defensiva impreuna". "In Romania social-democratia are 125 de ani de existenta. Suntem puternici pentru ca am ramas fideli valorilor noastre", a mai spus Liviu Dragnea.

PES se reuneste in Congres vineri si sambata la Madrid, pentru a-si confirma oficial candidatul la presedintia Comisiei Europene, Frans Timmermans, si a-si adopta Manifestul electoral in perspectiva alegerilor europarlamentare din luna mai.

Sursa foto: LCV / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri