Mai multi protestatari, dar si sustinatori ai lui Liviu Dragnea s-au adunat in fata Curtii Supreme, unde liderul PSD a venit pentru a fi audiat la ce ar putea fi ultimul termen al procesului in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare, potrivit Hotnews.

Dupa o serie de amanari cauzate de tertipurile la care a apelat Liviu Dragnea pentru a impinge la maximum ziua deciziei finale, termenul din 15 aprilie ar putea fi ultimul din lungul proces in care liderul PSD a primit in iunie anul trecut o condamnare de 3 ani de inchisoare cu executare.

Folosindu-se din plin de pozitia sa de putere si antrenand in scopul conservarii propriei libertati institutii fundamentale ale statului, de la Parlament, Guvern si Curtea Constitutionala, Liviu Dragnea pare ca si-a epuizat aproape toate mijloacele prin care a impins la maximum hotararea definitiva a instantei supreme.

Liderul PSD a mizat saptamana trecuta pe o decizie favorabila din partea Curtii Constitutionale in speta completurilor de 3 judecatori de la ICCJ, care i-ar fi sters condamnarea de anul trecut. Dupa doua sedinte succesive tensionate, miercuri si joi, judecatorii constitutionali au preferat sa amane insa o decizie, stabilind un nou termen pentru dezbateri in ziua de vineri, 19 aprilie.

DNA a cerut Curtii Supreme...
Citeste si: DNA cere preschimbarea termenelor in dosarele lui Dragnea si Valcov


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
CCR amana din nou decizia privind completurile specializate