Judecatorii au anuntat ca judeca azi ultimul termen in dosarul lui Dragnea. Toate cererile de amanare au fost respinse

Judecatorii au anuntat ca resping toate cererile avocatilor pentru amanarea procesului sau sesizarea CCR si ca judeca azi ultimul termen. Acest lucru nu inseamn neaparat ca vor pronunta azi o sentinta, completul putand ramane in pronuntare pentru o data ulterioara, potrivit G4Media.

Procurorul DNA anunta ca cere pedepse mai aspre pentru inculpati: "Solicitam aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, asa cum a apreciat instanta de fond".

Procurorul DNA cere condamnari si pentru acuzatiile de fals si instigare la fals, pentru care inculpatii au fost achitati in prima instanta.

"Voi trece in revista probatoriile care au determinat implicarea inculpatilor in savarsirea acestor infractiuni. Situatia permisa a fost relatata chiar de cele doua angajate, Stoica si Botorogeanu. Inculpata Stoica a relatat ca Dragnea a fost cel care a luat decizia ca ele doua sa fie angajate la DGASPC, dar sa lucreze la partid in continuare.Instanta de fond l-a condamnat pe Dragnea pentru instigare la abuz in serviciu si a retinut ca avea un ascendent pe linie profesionala si politica asupra inculpatei Alesu", arata DNA.

Inalta Curte a stabilit pentru luni pledoariile finale in dosarul "Angajarilor fictive la DGASPC Teleorman", caz in care liderul PSD, Liviu Dragnea, contesta condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu.

Citeste si:
BREAKING: Liviu Dragnea inculpat în dosarul Tel Drum
BREAKING: Liviu Dragnea...

Azi procurorii ar trebui sa puna concluziile finale in proces, iar incupatii sa sustina ultimul cuvant inainte de pronuntarea sentintelor.

Liviu Dragnea nu s-a prezentat la Inalta Curte, dar asta nu va impiedica judecata sa continue.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
Robert Negoiță nu mai candidează pe listele PSD
Setari Cookie-uri