Liberalii s-au plans ca au "judecat la rece" in sedinta Biroului Executiv, care s-a desfasurat la temperaturi scazute, de 14-16 grade, parlamentarii din PNL declarand ca doar "subele" si "politica incinsa" i-au ajutat sa se mai incalzeasca, scrie Ziare.com.

"Intotdeauna judecam la rece. Deciziile luate nu au fost afectate de desfasurarea sedintei si vedeti ca a durat cam cat dureaza de obicei (aproximativ trei ore-n.red.). Le multumim celor din conducerea Camerei ca ne ofera conditii atat de bune sa ne desfasuram activitatea. Stiti foarte bine ca PSD ne-a acordat intodeauna o atentie speciala, noua PNL", a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, intrebat de temperatura scazuta din sala de sedinta a Grupului PNL.

De aceeasi parere a fost si liberalul Virgil Guran, care a tinut sa sublinieze ca "temperatura este mult mai scazuta".

"Am judecat la rece problemele si au iesit hotarari mult mai importante. (...) Si data trecuta era destul de frig, astazi temperatura este mult mai scazuta", a spus liberalul Virgil Guran.

De asemenea, acesta a afirmat ca Grupul PNL nu a primit nicio explicatie de la conducerea Camerei Deputatilor privind temperatura scazuta din sala de sedinta.

Citeste si:
Mihai Chirica va candida la primaria Iasi din partea PNL
Mihai Chirica a confirmat...

Si Alina Gorghiu a povestit ca alesii PNL nu s-au desprins de "sube" pe toata durata sedintei.

"Era foarte frig in sala. Probabil a fost instalatia de caldura oprita peste weekend si de aceea eram toti cu subele pe noi inauntru, dar cum politica este una care este foarte calda sau incinsa, pe parcurs ne-am incalzit. (...) De asta nu-l suspectez pe domnul Dragnea ca a taiat caldura la grup la PNL, chiar nu. Ar fi ultimul lucru pe care i l-as pune in carca", a declarat Gorghiu.

Aeroterma din sala de sedinta a Grupului PNL a indicat o termperatura care varia de 14 la 16 grade C.

Explicatia lui Liviu Dragnea: Este din cauza ferestrelor

Citeste si:
Ministrul Justitiei, aviz negativ: PSD nu vrea desfiintarea Sectiei...
Ministrul Justitiei, aviz...

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca "in tot parlamentul e frig" din cauza ferestrelor, adaugand ca nu exista bani in buget pentru schimbarea acestora.

"In tot Parlamentul e frig. Solutii exista. Din cauza ferestrelor (este frig - n.red.). La orice fereastra din aceasta cladire este un curent incredibil si cand este frig si vant foarte puternic ca acum, aproape este imposibil de stat", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca schimbarea ferestrelor este o varianta, Dragnea a spus: "Eu nu cred ca noi avem posibilitatea in buget sa dam drumul la o asemenea investitie. Sincer. Pe de alta parte, e greu de stat, dar asta e".

Citeste si:
Dragnea forteaza iar iesirea din inchisoare
Dragnea forteaza iar iesirea...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Cel mai mare start-up din Romania
Setari Cookie-uri