Doina Rusu, membru al CNA, a tinut sa precizeze, marti dimineata, ca s-a autosesizat dupa ce intr-o emisiune televizata liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut diverse afirmatii fara sa ofere dovezi pentru ceea ce sustinea, scrie Ziare.com.

"Ca membru CNA, m-am autosesizat in legatura cu afirmatiile presedintelui PSD Liviu Dragnea din emisiunea Sinteza Zilei de duminica, 10 iunie. Pe tot parcursul emisiunii, Liviu Dragnea a facut afirmatii grave, pentru care nu a adus niciun fel de dovezi, iar moderatorul emisiunii nu a intervenit in niciun fel pentru a echilibra situatia", a tinut sa precizeze Rusu.

Aceasta a transmis ca Dragnea "a amenintat procurorii si pe presedintele tarii, a declarat ca UE si NATO 'au finantat statul paralel', a facut afirmatii mincinoase la adresa unor ONG-uri si a lasat sa se inteleaga ca, daca lucrurile in justitie nu vor merge asa cum vrea PSD, vor veni la Bucuresti si mai multi manifestanti, care vor ramane cat va fi nevoie".

Doina Rusu a adaugat ca afirmatiile lui Liviu Dragnea amintesc de anumite momente din anii de dupa Revolutie.

"Amintesc de anul 1990, cand FSN a scos in strada muncitorii de la IMGB pentru a face ordine, iar minerii au fost chemati la Bucuresti pentru a curata Piata Universitatii de elementele turbulente si pentru a devasta sediile celor 'vanduti strainilor' (partidele de opozitie si ziarele care scriau impotriva FSN) . Nici de aceasta data moderatorul emisiunii nu a intervenit. Un lider politic raspunde in fata alegatorilor pentru declaratiile sale, dar un jurnalist este obligat sa respecte legislatia audiovizualului", a punctat ea.

Citeste si:
Control pe Insula Belina. Construcții ilegale: foișor, ponton,...
Control pe Insula Belina....

Dragnea a acuzat, duminica seara intr-o emisiune, ca UE si NATO ca sunt responsabili de finantarea partiala a "statului paralel".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Povestea din spatele campaniei ROM Autentic, #SuntemCuVoiOriundeAtiFi
Setari Cookie-uri