Puterea distribuie pliante false cu siglele USR-PLUS: Sunt fapte PENALE!

Puterea PSD-ALDE a inceput sa distribuie pliante cu insemnele si culorile contracandidatilor USR-PLUS, prin care arata ca acestia din urma ar sustine ca “avortul trebuie sa fie obligatoriu pentru 92% dintre romani”. “Atacurile adversarilor politici ai Aliantei 2020 USR PLUS au depasit orice limita!”, spun reprezentantii aliantei USR-PLUS.

Mai mult, textul scris de PSD-ALDE contine greseli - de exemplu cuvantul "mandatoriu" nu exista in DEX si, chiar daca ar exista, ar fi sinonim cu "obligatoriu".

Redam mai jos pozitia USR-PLUS:

“Ne-au facut securisti, au incercat sa ne opreasca sa ne inscriem in cursa electorala, au inventat tema falsa a atacului la proprietate, ne-au distrus, ca niste talhari, noaptea, corturile de campanie si afisajul electoral.

Acum, insa, au dus dezinformarea si manipularile intr-o zona sensibila, cea legata de copii, de dreptul si dorinta oamenilor de a avea copii.

Au tiparit pliante false pe care au pus cea mai ticaloasa minciuna, anume ca noi vrem ca avortul sa fie obligatoriu in Romania. Si au inventat si un fals membru al Aliantei care ar fi spus asta.

Aceste pliante otravite cu dezinformari abjecte au fost puse in cutiile postale ale unor oameni. Ca sa ii sperie.

Nu vom lasa ticalosia sa mearga mai departe. Facem plangere penala si cerem politiei sa afle cine sunt cei care induc panica si frica. Cine sunt cei carora le este asa de frica de o Alianta cu oameni care nu au mai facut politica si incearca sa ne decredibilizeze.

Le amintim tuturor competitorilor electorali ca aceste practici demne de anii '90 sunt pedepsite penal.

Vom descoperi producatorii si distribuitorii acestor pliante otravite cu ajutorul sustinatorilor nostri, semnaland Politiei fiecare act care prejudiciaza imaginea Aliantei si credibilitatea candidatilor.

Vom face plangere la Politie pentru folosirea ilegala a identitatii Aliantei.

Vom face de urgenta si sesizari catre AEP sa ia toate masurile legale in acest caz revoltator de intoxicare cu minciuni.

Am identificat deocamdata in Cluj-Napoca si in doua comune din judetul Cluj pliantele otravite prin care se incearca compromiterea noastra cu citate false si personaje inventate.

Le cerem tuturor membrilor si simpatizantilor nostri sa ne ajute sa oprim astfel de atacuri murdare. Sa ni le semnaleze imediat ce apar. Sa fie pregatiti pentru o lupta cu adversari care, iata, depasesc orice limita pentru a ne opri.

Nu ne intimideaza, noi mergem la victorie cu toate piedicile lor.

Sustinatorii si membrii USR si PLUS pot semnala aparitia unor asemenea pliante de dezinformare pe adresa comunicare@usrplus.ro pentru a putea lua masuri de indata impotriva celor care le-au tiparit si le-au distribuit”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri