PSD a suferit o infrangere rusinoasa la Brasov, atat in judet, cat si in municipiu. Astfel, daca in judet s-au pierdut pana si terenurile rosii de cand lumea, cum ar fi orasul Zarnesti, iar in cele din urma social-democratii au obtinut doar 15,78% din voturi, la nivelul municipiului Brasov, matelotii capitanilor locali Marius Dunca (judet) si Lucian Patrascu (municipiu) nu au reusit sa atinga nici macar 15%, clasandu-se la 14,8%.

Nici scorul obtinut de PNL in municipiul Brasov nu este unul stralucitor pentru Adrian Oprica, presedintele organizatiei municipale, fixandu-se in jurul a 22%, in timp ce la judet scorul obtinut a fost de 28,67%, mult peste cel din oras.

Municipiul a fost, in schimb, locomotiva pentru scorul USR-PLUS, cu 37,5%, scorul de aici tragand in sus rezultatul din judet, care s-a fixat in jur de 30,2%.

Intre timp, in PSD Brasov se asteapta o miscare de la Bucuresti, caderea lui Liviu Dragnea potentand scandalurile care s-ar putea solda cu demisia lui Marius Dunca, extrem de tacut ieri, in ziua votului. De altfel, rezultalele alegerilor au luat prin surprindere intreaga suflare social-democrata, care miza pe un scor electoral de peste 30%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri