Nicusor Dan, fostul presedinte al USR, a anuntat ca va candida independent la Primaria Bucuresti, la alegerile locale din 2020, si a cerut sprijinul aliantei USR-PLUS si al PNL. Nicusor Dan spune ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va fi un candidat foarte greu de invins in 2020, daca opozitia nu se va uni pentru a sprijini un singur candidat, iar acel candidat este el.

"Nici USR, nici PLUS, nici PNL nu au luat vreo decizie privind candidatul pe care o sa il sustina la Primaria municipiului Bucuresti. Eu cred ca imediat dupa ce se termina toata aceasta nebunie cu probleme nationale, sefia Camerei Deputatilor, motiune de cenzura, eu cred ca o sa existe intelepciunea ca opozitia sa vina cu un candidat comun la Primaria Bucuresti si eu cred ca sunt cel mai bun astfel de candidat", a afirmat Nicusor Dan, scrie hotnews.ro.

Legat de informatiile potrivit carora fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, ar urma sa fie candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a spus ca nu este o candidatura asumata, ci doar "un zvon, pe care multa lume l-a citit ca o candidatura asumata".

Sursa foto: Agerpres / Grigore Popescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri