Nicusor Dan, candidat al Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a facut publice joi numele celor care au donat pentru a-i sustine campania electorala. Astfel, sefi ar unor companii private precum eMag si BitDefender, „au pus umarul” pentru sustinerea candidatului.

Lista completa este: George Iacobescu, Alexandru Lapusan, Horia Manda, Nicolae Ratiu, Iulian Stanciu si Florin Talpes.

"Au vazut si ei dezbaterea politica si au inteles ca imi fac un mare serviciu venind alaturi de mine", a explicat Nicusor Dan decizia de a face publice numele acestora. El a prezentat intr-o conferinta de presa numele celor sase donatori care au contribuit cu sume mai mari de 10.000 de lei, fara a preciza exact care au fost aceste sume.

George Iacobescu a dezvoltat cel mai mare proiect imobiliar al Londrei, lucru pentru care a primit titlul de "Sir" de la Regina Marii Britanii, a spus candidatul USB. Pentru campania lui Nicusor Dan a donat o suma mare si fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, de asemenea decorat de Regina Marii Britanii.

Ceilalti donatori au fost Alexandru Lapusan - liderul companiei Zitec, Horia Manda -managing partner al Axxes Capital, Iulian Stanciu – CEO la eMag si Florin Talpes - creatorul Bitdefeder si Softwin.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri