Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, la finalul Biroului Permanent al partidului, ca PSD ar trebui sa aiba o conducere colectiva pentru ca deciziile sa nu mai fie luate de un singur om, ca pe vremea lui Liviu Dragnea, ci de forurile statutare ale partidului, potrivit G4Media.

”Nu am vorbit despre candidaturi la sefia PSD, dar eu sper sa avem mai multi candidati. Eu cred ca nu e bine sa avem candidat unic (…) Viitorul presedinte al PSD trebuie sa fie un om echilibrat, sa isi asculte colegii, sa se consulte permanent cu colegii. Decizia nu trebuie sa o ia presedintele, ci forurile statutare. Daca decizia e buna, sa fie toti laudati, daca decizia e proasta, sa si-o asume toti. Sa fie o conducere colectiva”, a declartat Dancila.

”Nu as vrea sa-l judec pe Liviu Dragnea, dar as vrea sa schimb modul de lucru. Nu as vrea ca decizia sa fi eluata de un sinngur om, ci de forurile statutare (…) Nu am facut o analiza a modului in care a condus partidul Liviu Dragnea si nici nu am de gand sa fac”, a mai spus ea.

Intrebata de ce nu a demisionat din functia de premier dupa rezultatul dezastruos de la europarlamentare, Dancila a spus ca este un om responsabil.

”Pentru mine inseamna foarte mult votul cetatenilor, a fost un vot masiv in 2016 pentru PSD. Eu ca premier nu am voie sa-mi dezamagesc colegii si cetatenii. Eu nu vreau sa repet ce au facut altii, sa las partidul intr-o situatie neplaacuta prin demisie”, a sustinut Viorica Dancil

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri