Ecaterina Andronescu: Nu exclud sa candidez la sefia PSD

“Nu exclud” sa candidez la sefia PSD, a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. Intrebata daca vizeaza si o candidatura la prezidentiale, raspunsul acesteia a fost ca nu ii place sa amestece lucrurile si ca se concentreaza asupra educatiei, potrivit Edupedu.ro.

Ambitiile politice ale Ecaterinei Andronescu au devenit vizibile odata cu celebra scrisoare anti-Dragnea trimisa pe 14 august 2018. Pe atunci marginalizata in PSD, Andronescu i-a cerut presedintelui social-democrat de la acea vreme, Liviu Dragnea, “sa faca un pas in spate (…) si sa se retraga din fruntea partidului”. Doar trei luni mai tarziu, Andronescu a acceptat functia de ministru al Educatiei in guvernul despre care pana atunci spunea ca nu o reprezinta si de la acelasi Liviu Dragnea a carui demisie o ceruse.

Pe 31 august 2018, cand au aparut primele informatii ca Dragnea i-ar fi propus postul de ministru, Ecaterina Andronescu a declarat : ”Nu am primit aceasta propunere. Cum v-ati putea inchipui dupa scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cat vreti dvs peste 100% nu se va intampla sa mi se propuna functia de ministru al Educatiei. Eu nu sunt de vanzare”.

Sursa foto: AGERPRES FOTO


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri