Renate Weber este propunerea PSD-ALDE pentru postul de avocat al poporului, ramas vacant dupa expirarea mandatului lui Victor Ciorbea, scrie Digi24.ro.

Ma onoreaza nominalizarea pentru Avocatul Poporului si ma bucura increderea pe care mi-au aratat-o, inca o data, deja fostii colegi din ALDE, pentru ca am demisionat din partid odata ce am acceptat aceasta noua misiune. Este o decizie pe care am cantarit-o indelung si pe care nu am luat-o usor. Cel mai confortabil pentru mine acum ar fi fost sa nu ma implic. Calitatea de spectator la viata cetatii este cea mai usoara dintre toate. Nu suporta responsabilitati, poti foarte bine sa emiti judecati, sa pui stampile, sa dai vina pe altii si tu sa nu faci nimic. Eu am ales sa fac. Sa lupt in continuare pentru valorile in care cred, pentru apararea drepturilor si libertatilor, pentru care lupt de aproape 30 ani, fie in calitate de ONG-ist sau de om politic. Sper ca audierea mea sa fie convingatoare si rezultatul votului din Parlament sa fie unul pozitiv”, a scris Weber pe Facebook.

Peter Eckstein Kovacs este propunerea USR, sustinuta si de PNL si UDMR pentru Avocatul Poporului, in conditiile in care mandatul lui Victor Ciorbea a expirat in 6 mai.

Avocatul Poporului este numit in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului.

Citeste si:
Tariceanu: Nu vreau sa fac parte dintr-o guvernare impotenta
Mediafax - Calin Popescu...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Weber are ocazia PERFECTA sa arate daca este de partea poporului