Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca il va demite pe presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu isi va da demisia, scrie Agerpres.

"Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite. Voi cere doamnei ministru (al Sanatatii - n.r.), ca asa se procedeaza, (...) il vom demite noi si vom numi pe altcineva. Nu am intrebat daca vrea sa isi dea demisia, am spus ca trebuie sa isi dea demisia si acest lucru il va face", a afirmat sefa Executivului.

In opinia sa, viitorul presedinte CNAS trebuie sa fie "o persoana care poate sa raspunda tuturor provocarilor din sistem, (...) dar si o persoana care sa isi aleaga cu grija purtatorul de cuvant".

"Eu nu o sa accept niciodata ca cineva sa jigneasca cetatenii romani", a spus Dancila.

Purtatorul de cuvant de la CNAS, Daniel Osmanovici, a declarat, miercuri, intr-un interviu la un post de radio pe tema defectiunii sistemului informatic de la CNAS, ca "oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem".

Presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca nu a luat in calcul demisia la acest moment. "Nu am luat in calcul o demisie la acest moment. Nu consider ca ma fac vinovat de nefunctionalitatea platformei informatice si sunt anumite lucruri care trebuie privite in ansamblu, de-a lungul timpului, de ce s-a ajuns la o astfel de situatie", a spus Vulcanescu.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri