Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate (CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia.

Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS.

"Azi am trimis Corpul de control al primului-ministru la CNAS. Dupa cum stiti, am cerut demisia domnului Vulcanescu. Maine, daca dansul nu-si va prezenta demisia, il demit si am cerut o propunere ministrului Sanatatii, pentru ca am vazut ca in spatiul public a aparut ideea ca nu stiu cine face propunerea. Nominalizarea pentru presedintele CNAS o face ministrul Sanatatii. Casa Asigurarilor de Sanatate se afla in subordinea primului-ministru. Deci maine voi cere o noua nominalizare si daca presedintele Casei Asigurarilor de Sanatate nu-si da demisia, maine il voi demite", a afirmat Dancila, la Antena 3, potrivit ziare.com.

Premierul Viorica Dancila a declarat joi la Drobeta-Turnu Severin ca i-a cerut ministrului Sanatatii sa-i demita pe directorul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru defectiunea din sistemul informatic al Casei si pe purtatorul de cuvant al institutiei, pentru declaratiile facute.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica