Social democratii se tem ca tragedia de la Caracal va amplifica si va alimenta protestele la adresa guvernarii si va mentine un val de ura la adresa partidului. Potrivit HotNews.ro, un lider social democrat ar fi invocat faptul ca tragedia de la Caracal ar fi fost orchestrata de servicii ca sa distruga partidul.

In sedinta CEX a PSD, care a avut loc aseara, social democratii s-au strans pentru a dezbate si a gestiona criza generata de cazul de la Caracal. Viorica Dancila le-ar fi reprosat liderilor PSD ca au lasat-o singura si nu au reactionat public in cazul tragediei de la Caracal. De altfel, liderii PSD, inclusiv Viorica Dancila au evitat sa faca declaratii de presa atat in debutul sedintei cat si a finalul acesteia, scrie Hotnews, citand surse social democrate.

Social democratii au cerut lamuriri si au intrebat-o pe Dancila in sedinta CEX de ce nu a iesit public ministrul de Interne sa prezinte raportul in cazul situatiei de la Caracal. In replica, premierul le-a spus acestora ca raportul va fi discutat in CSAT si abia apoi va fi prezentat public.

Potrivit surselor HotNews.ro, presedintele comisiei de Aparare, Dorel Caprar, i-ar fi informat pe liderii PSD despre discutiile cu reprezentantii STS si inregistrarile audio pe care acestia le-au prezentat la comisia de specialitate din Parlament.

Din sala, un lider social democrat ar fi invocat faptul ca tragedia de la Caracal ar fi fost orchestrata de servicii ca sa distruga partidul. Premierul ar fi interveni spunand ca opozitia si Iohannis incearca sa profite electoral de aceasta situatie. "Se incearca ca partidul sa fie scos vinovat in cazul tragediei de la Caracal si sa se mentina valul de ura la adresa PSD. Trebuie sa ne asteptam la proteste noi pentru data de 10 august" ar fi spus Viorica Dancila in sedinta CEX, potrivit surselor citate.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri