Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal "de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem", in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din Caracal.

"Urmaresc indeaproape ancheta de la Olt si sunt in permanenta legatura cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizari. Domnul Nicolae Moga se afla la Caracal si va ramane acolo atat cat este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii si vom lua toate masurile necesare, ferm si rapid. Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, astfel incat tragedii de genul acesta sa nu se mai intample", a scris Viorica Dancila pe contul sau de Facebook, potrivit Agerpres.

Ea a reamintit ca seful Politiei Romane a fost demis si ca a mai cerut demisia prefectului judetului Olt si a sefului Inspectoratului Judetean de Politie Olt, deoarece "de la cel mai inalt nivel pana la ultimul responsabil, cei vinovati trebuie sa plateasca".

"STS deocamdata a raspuns in cel mai iresponsabil mod la toate intrebarile. Ii solicit personal directorului serviciului lamuriri in acest caz, in cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi raspunsul, este inadmisibil sa nu existe acuratete in localizare in secolul 21", se mai arata in postare.

Citeste si:
Viorica Dancila, o noua gafa: Exista prezumtia de vinovatie
Viorica Dancila, o noua gafa:...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
PSD: Crimele de la Caracal, orchestrate pentru a distruge partidul