Presedintele PMP, Eugen Tomac, face apel la liderii USR-PLUS sa-l sustina pe Theodor Paleologu in cursa prezidentiala, precizand ca, daca Dan Barna, candidatul USR, "ar accepta sa vina langa Paleologu", Viorica Dancila sigur nu va intra in turul doi.

"Ne gasim intr-un moment important al campaniei electorale. Fac un apel catre votantii USR si liderii Aliantei USR- PLUS, sa il sustina pe Theodor Paleologu in cursa pentru Presedintia Romaniei. Daca Dan Barna, un om nou in politica care a facut mari progrese, doreste in mod real sa demonstreze ca are capacitatea de a pune interesul tarii mai presus de interesul personal sau de grup, ar accepta sa vina langa Paleologu. Atunci, in mod sigur, Dancila neconflictuala nu va intra in turul doi si am putea scrie istorie pentru aceasta tara", a scris Eugen Tomac, sambata, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El sustine ca Dan Barna nu are suficienta experienta pentru a fi presedintele Romaniei si nu se ridica la nivelul asteptarilor electoratului pe care il vizeaza. "Acesti oameni idealisti isi vor indrepta votul catre un candidat fara probleme de integritate, cu experienta politica si diplomatica relevanta si cu un profil intelectual bine conturat. In mod cert, Theodor Paleologu este cel mai curat, mai onest si mai pregatit candidat inscris in aceasta competitie electorala", a adaugat liderul PMP.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri